Omul de afaceri Ion Țiriac și-a mutat celebra partidă de vânătoare de la Balc la Ersig

8 Decembrie 2017
Omul de afaceri Ion Țiriac și-a mutat celebra partidă de vânătoare de la Balc la Ersig
Omul de afaceri Ion Țiriac și-a mutat celebra partidă de vânătoare de la Balc la Ersig

Omul de afaceri Ion Țiriac și-a mutat celebra partidă de vânătoare, la care participă milionarii Europei, de la Balc, la Ersig, în județul Caraș-Severin.

Evenimentul se desfășoară în acest weekend pe domeniul din satul cărășean, după cum reiese din notificarea depusă la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Caraș—Severin.

Ion Țiriac a achiziționat, în urmă cu trei ani, de la Prințul Paul, peste 700 de hectare de pădure, unde a amenajat un domeniu de vânătoare, care este îngrădit.

Accesul este interzis chiar de la intrarea pe drumul forestier și se pare că zece tineri din sat au fost angajați să gonească vânatul, iar încă de vineri dimineață, în apropierea satului, au fost auzite împușcături.

"A fost depusă o solicitare la noi, la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, pentru perioada 8 — 10 decembrie, având în vedere că la domeniul dânșilor se desfășoară o partidă de vânătoare, să se facă probele de trichină, pestă porcină africană și pestă porcină clasică. Solicitanții au spus că se vor vâna între o sută și 120 de porci mistreți", a afirmat directorul DSVSA Caraș-Severin, Nicolae Crista.Sătenii din Ersig nu cunosc detalii legate de eveniment. Localnicii spun că nu sunt deranjați de această vânătoare și, mai mult decât atât, ei cred că vânătorii fac un lucru bun, având în vedere că mistreții s-au înmulțit foarte mult în ultima vreme.

Sursa: agerpres.ro

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
adam
08 Dec 17:30
Ca intotdeauna,fie la Balc,fie mai nou in Ersig,va fi tot un MACEL,ptr.distractia unor neispraviti,a unor,putori,a unor ,,paraziti,, care nu stiu decat sa se distreze,,,iar acum distractia inseamna ,macel si sangele unor fiinte lipsite de aparare,fie ele chiar mistreti,,,de fapt este o dovada de cruzime si barbarie.RUSINE ION TIRIAC!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?