Omul cu halba, viral pe Internet! Acest londonez refuză să se lase pradă terorii în toiul atacului

6 Iunie 2017

Printre imaginile surprinse în timpul și imediat după atacul de la Londra de duminică, s-a remarcat un londonez care merge calm prin mulțime, ținând o halbă de bere, deși în jurul lui lumea era precipitată și încerca să se adăpostească.

Londonezul în cauză a inspirat multe glume pe tema obiceiurilor, distracțiilor și spiritului capitalei britanice, dar a fost și aplaudat pentru sângele rece de care a dat dovadă în acele momente de panică generală.

Acesta a fost recunoscut de prieteni în persoana lui Paul Armstrong, iar site-urile de socializare s-au umplut cu fotografiile lui, mergând agale printre cei aflați la fața locului, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fiind mai degrabă atent să nu verse conținutul halbei.

Concluzia generală, confirmată de Paul însuși, a fost că băuturile sunt foarte scumpe și nu avea sens să irosească bunătate de bere, chiar dacă în jurul lui se dezlănțuise iadul.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?