O mamă și-a împușcat fiica din greșeală după ce adolescenta i-a făcut o surpriză

8 Septembrie 2019

Situație incrediilă: o mamă și-a împușcat fiica din greșeală după ce adolescenta i-a făcut o surpriză.

O mamă din Ohio a împușcat-o din greșeală pe fiica sa adolescentă când fata a surprins-o venind acasă devreme de la școală. Hannah Jones, în vârstă de 18 ani, spune că „intrat în casă încet" pentru a-și surprinde familia, în schimb mama ei, Renee Jones, a presupus că este o intrusă și a scos arma.

"Când am trecut prin ușă, ea s-a temut de viața ei și m-a împușcat", a spus Jones într-o postare pe Facebook. „M-am ghemuit și am scos două țipete", și-a amintit ea, cu prietenul ei auzind țipetele și alergând să sune la 911.

Prietenul fetei i-a spus dispecerului că Jones sângerează „destul de rău", potrivit apelului citat de New  York Post.

Postându-și rănile pe net,la razele X, Jones spune că cotul ei drept a fost rupt în trei locuri de glonț - ceea ce a lăsat-o cu opt șuruburi și trei plăci în braț în urma unei operații. „Au fost cu adevărat câteva zile nebunești, dar sunt dincolo de mulțumire că sunt încă pe acest pământ", a scris Jones.„Sunt sigură că am avut un noroc să fiu în viață! Știu că aș putea fi moartă dintr-o prostie, dar, din fericire, am avut un înger care m-a salvat în noaptea aceea. "

SursaSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?