O călugăriță și-a înscenat moartea ca să se dedea plăcerilor carnale

12 Februarie 2019
Călugărița a fugit de ascetism
Călugărița a fugit de ascetism
Călugărița a fugit de ascetism Călugărița, pedepsită de Arhiepiscop

O călugăriță din Evul Mediu și-a falsificat propria moarte și a fugit de la mănăstirea ei pentru a scăpa de viața de celibat și pentru a duce o "viață de dorință carnală". Dezvăluirea inedită apare într-un nou studiu al istoricilor de la University of York.

Călugărița Joan din Leeds, din secolul al XIV-lea, a apelat la ajutorul colegelor pentru a crea un manechin pe care să-l prezinte superiorilor ca fiind cadavrul ei, potrivit Daily Mail.

Toată "tărășenia" a fost descoperită de arhiepiscopul vremii, care i-a ordonat femeii se întoarcă la viața sa de "sărăcie și ascultare" și să renunțe la "stilul de poftă carnal" adoptat.

Istoricii nu au reușit să afle din documentele păstrate dacă călugărița s-a întors la institut sau și-a continuat viața renegată a libertății.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai
13 Feb 13:24
Cum sa nu-si doreasca si calugaritele o viata sexuala, normala, cand calugarii si-o pun intre ei sau mai rau, cu minori?!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?