NewsIn se alătură Diviziei Business Realitatea-Caţavencu

5 Octombrie 2009
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Începând de luni, 5 octombrie, agenţia de presă NewsIn se integrează în Divizia Business Media a trustului Realitatea-Caţavencu.

Agenţia de presă se va alătura brandurilor Diviziei Business - postul de televiziune The Money Channel, cotidianul de afaceri Business Standard şi săptămânalul Money Express. Integrarea celor patru produse media înseamnă o consolidare la nivel de resurse jurnalistice, care se va reflecta la nivel de conţinut şi proiecte comune. Cosmin Popa continuă să conducă agenţia.  

"Integrarea NewsIn în Divizia Business este un proces firesc şi are drept scop facililitarea accesului publicului la informaţii cu profil economic. Astfel, vom putea oferi cititorilor informaţie de business pe toate tipurile de canalele media, ceea ce va aduce beneficii în primul rand consumatorului. Integrarea televiziunii cu printul şi fluxul de ştiri NewsIn ne va ajuta să ajungem la targetul dorit în cel mai scurt timp posibil. Practic, în acest moment suntem singurii din piaţă capabili să livrăm audienţă integrată, proiecte speciale desfăşurate pe toate mediile: TV, print, online, mobil", spune Sorin Freciu – Director General Divizie Business Media Realitatea-Caţavencu

"Această integrare înseamnă o consolidare la nivel de conţinut şi proiecte, dar  politica editorială a agenţiei rămâne neschimbată. NewsIn va continua să fie o agenţie de ştiri generaliste şi să ofere serviciile de calitate cu care şi-a obişnuit clienţii. De acum înainte vom pune însă un accent mai mare pe informaţiile de business. Există o serie de proiecte care sunt mult mai uşor de realizat în comun", spune Cosmin Popa.

În Divizia Business Media Realitatea-Caţavencu lucrează în prezent 150 de jurnalişti, la care se adaugă cei 120 de jurnalişti NewsIn. Realitatea-Caţavencu a investit anul trecut aproximativ un milion de euro în procesul de integrare a celor trei redacţii The Money Channel, Business Standard şi Money Express.

Despre NewsIn

Lansată în iulie 2006, NewsIn este cea mai nouă şi mai dinamică agenţie de ştiri de pe piaţa românească. NewsIn furnizează două tipuri de servicii: fluxuri de ştiri, destinate pieţei mass-media, şi servicii profesionale, adresate companiilor.

Acestea din urmă acoperă trei sectoare de activitate: energetic, IT&C şi financiar-bancar. Acestor produse li se adaugă un flux de fotografie de presă.

Cele mai importante ştiri din actualitatea zilnică sunt accesibile şi vorbitorilor de limbă engleză pe fluxul NewsIn English. Criteriul principal de selecţie a ştirilor este reprezentat de relevanţa acestora pentru consumator.De asemenea, NewsIn este prima agenţie de ştiri din România care oferă un flux video. Ştirile NewsIn sunt disponibile şi prin intermediul telefoniei mobile, în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote. Acestor informaţii li se adaugă ştirile financiare, cursul valutar şi informaţii utilitare din meteo, loto, horoscop, timp liber, turism. Utilizatorii reţelei 3G pot recepţiona, în sistem streaming, emisiunile Realitatea TV şi The Money Channel.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?