NAŞTERE cu SURPRIZE: aveau şanse mai MARI să CÂŞTIGE la LOTO decât să se întâmple asta!

17 Octombrie 2014

O familie din statul american Oregon se bucură de una dintre cele mai mari surprize posibile: familia s-a mărit cu trei tripleţi identici, concepuţi natural, caz extrem de rar.

Născuţi pe 29 iulie, la aceeaşi oră, tripleţii Mason, Hunter şi Jason au reprezentat o adevărată surpriză pentru familie, spune tatăl lor, Brian Marcum.

Mama celor trei băieţi susţine că, deocamdată, există mici diferenţe de greutate între cei trei, dar că situaţia nu va fi mereu aşa. Cei doi părinţi spun că se gândesc cu groază la fetele care vor fi în jurul tripleţilor, când vor creşte, dar şi în jurul celor doi frăţiori mai mari ai acestora şi plănuiesc să descopere feluri în care să îi poată deosebi pe cei trei.Medicii spun că naşterea unor tripleţi identici, concepuţi pe cale naturală, este foarte rară, adăugând că părinţii aveau mai multe şanse să câştige la loterie.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo playerSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?