Mona Pivniceru, ameninţată din nou: "Aşteaptă-te la ce e mai rău pentru tine!"

17 Septembrie 2009
Foto: blogspot.com
Foto: blogspot.com
Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, Mona Pivniceru, a primit, la Curtea de Apel Iaşi, o scrisoare de ameninţare, în care a fost insultată şi ameninţată, semnată în numele lui Gigi Boieru. "Aşteaptă-te la ce e mai rău pentru tine!", era ameninţarea din scrisoarea scrisă cu un marker.

Se pare că aceasta nu este singurul mesaj de ameninţare pe care preşedintele Asociaţiei Magistraţilor l-ar fi primit.

La începutul săptămânii, pe 14 septembrie, mai exact, Mona Pivniceru afirma, la Realitatea FM, că a fost ameninţată că i se va sparge casa şi că va fi maltratată. Ameninţările au venit pe adresa Asociaţiei şi, potrivit preşedintelui acesteia, în spatele lor s-ar afla serviciile de informaţii. Mai mult, se pare că Mona Pivniceru nu este singurul magistrat vizat de aceste ameninţări.

"Având în vedere că magistraţii au avut ceva probleme cu SRI-ul în Târgu-Neamţ, este posibil să fie aceia. Dar pot să fie şi din alte zone. Nu e nicio certitudine din ce zonă ar veni. Ameninţările au fost trimise pe adresa Asociaţiei Magistraţilor şi de acolo mi le-au redirecţionat mie. M-au amerninţat că îmi vor sparge casa şi că voi fi agresată fizic. Şi Serviciile Secrete sunt foarte reactive în ceea ce ne priveşte. În situaţia asta nu sunt numai eu, ci toţi cei care am fost purtători de cuvânt ai colegilor în perioada aceasta", a declarat, la Realitatea FM, Mona Pivniceru.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?