Mister total. Locuitorii unui sat din Spania au primit plicuri cu bani

21 Martie 2019

Plicuri cu bani distribuite fără vreun motiv aparent în cutia poştală sau pe sub uşă – asta s-a întâmplat unui număr de 15 locuitori ai satului Villarramiel, din nord-vestul Spaniei.

De vreo săptămână, donatorul misterios care trimite plicuri cu sume de 50, 70 sau 100 de euro a devenit subiectul discuţiilor satului cu 800 de locuitori, povesteşte pentru AFP primarul Nuria Simon, scrie Rador.ro.

„Cu toţii suntem uimiţi şi aşteptăm, deoarece nu ştim nici de unde pot veni aceşti bani şi nici cine este donatorul”, afirmă ea. Unii locuitori au primit pur şi simplu banii în plicuri maro. Alţii au beneficiat de cadouri mai personalizate, cuprinzând numele şi adresa lor, alături de fraze precum „prinţesa din foaier” şi de inimioare. Fericiţii „câştigători” par a avea simpla calitate de a fi locuitorii acestui sat: este vorba de „o văduvă care locuieşte cu fiul ei celibatar, familii cu copii mici, cupluri în etate”, spune primăriţa Nuria Simon. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bogzianu
22 Mar 00:01
De ce in poza sunt dolari daca stirea este despre euro?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?