Miron Cozma se întoarce. Ce vrea să facă fostul lider al minerilor

18 Martie 2019

Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, vrea să fie președintele României. Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale de la finalul acestui an.

“Mi-am depus la Autoritatea Electorală Permanentă actul legal cu nr:4724/14.03.2019 privind candidatura mea la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie 2019. Conform art.4,al.1,voi candida independent,chiar dacă sunt Președintele PSDM,partid politic. Pentru a-mi putea depune candidatura, conform art.4,al.2 trebuie să fiu susținut de cel puțin 200000 de alegători.Pe cale de consecință voi începe strîngerea de semnături și demararea celorlalte impuneri legale. Vă aștept cu drag, alături de mine,pentru a salva țara de la dezastru și a readuce românii acasă”, spune Miron Cozma, fost lider al minerilor din Valea Jiului.

“Luceafărul Huilei” va candida ca independent și susține că în curând va începe strângerea de semnături.

Miron Cozma a fost un lider sindical din Valea Jiului, de profesie subinginer minier. În 1999 a fost condamnat definitiv pentru infracțiunile comise în Mineriada din 1991. A fost grațiat de președintele Ion Iliescu în anul 2004. Pe 13 iunie 2017, a fost trimis în judecată, alături de Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alții, pentru infracțiuni contra umanității.

  Realitateadehunedoara.net

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?