MIRCEA SANDU. Declarația care va înfuria șefii de cluburi

20 Martie 2014
Mircea Sandu
Mircea Sandu

MIRCEA SANDU. Preşedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, că sistemul de licenţiere nu ar trebui scos de la cluburile din prima ligă, precizând că acesta este unul uşor, acesta reprezentând un echilibru de şansă.

MIRCEA SANDU. "La ora actuală licenţierea este foarte uşoară, extrem de lejeră. Mai mult de atât înseamnă să renunţi la ea. La ora actuală există trei sisteme de licenţiere: unul care se referă la participarea în cupele europene şi unde trebuie să respecţi în tocmai criteriile UEFA, doi - licenţierea pentru cluburile altele din Liga I, care nu se referă la datoriile către Bugetul Statutului, ci către proprii salariaţi şi terţii din fotbal şi a treia este pentru cele din Liga a II-a care sunt vizitate şi pot întârzia un an de zile obţinerea licenţei. Mai mult decât atât nu e bine să se facă. Licenţa e un mijloc unde există un echilibru de şansă", a spus Sandu, la Digi Sport.

Reprezentanţii FRF au prezentat, miercuri, la întâlnirea cu şefii cluburilor din Liga I, o situaţie a procesului de licenţiere conform căreia doar patru-cinci grupări din primul eşalon îndeplinesc în totalitate criteriile impuse de manualul de licenţiere, informează site-ul oficial al LPF.Subiecte pe aceeași temăSursă: Mediafax

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
tot matale
20 Mar 20:42
Bunicuu, te astept in Cismigiu, cat inca mai vezi zarurile(de la table)
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?