Ministrul Sănătăţii: Susțin inițiativa de a transmite anual decontul serviciilor medicale

14 Septembrie 2017

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a anunțat joi că susține inițiativa privind informarea anuală referitoare la decontul serviciilor de sănătate către toți cetățenii.

"În calitate de ministru și de parlamentar, susțin inițiativa de a transmite o informare anuală referitoare la decontul serviciilor de sănătate către toți cetățenii care contribuie la bugetul asigurărilor de sănătate. Consider că este normal ca toți cei care susțin, prin banii lor, contribuțiile de sănătate să știe cum au fost cheltuiți banii publici și care au fost serviciile sanitar de care au beneficiat, conform raportărilor din sistem. În acest mod, nu numai că transparentizăm procesul deconturilor, ci și instituim un filtru suplimentar de control asupra modului în care sunt administrate fondurile din sănătate", a susținut Florian Bodog într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?