Mihai Nicolae Şerban câştigă Ediţia Zilei la Testul de Afacereză

24 Noiembrie 2009
Ediţia de luni, 24 noiembrie, a Testului de Afacereză a fost câştigată de economistul Mihai Nicolae Şerban. El şi-a adjudecat premiul ediţiei de 1.000 lei şi va intra automat în cursa pentru un smart phone, premiul săptămânii.

Mihai, 23 de ani, va lupta joi pentru calificări în semifinalele din decembrie. Învinşii ediţiei sunt economiştii Cristian Şerban (27 ani, Bucureşti) şi Florin Ciprian Briceag (33 ani, Timişoara).

Concursul pe teme economice Testul de Afacereză se desfăşoară pe o perioadă de nouă săptămâni şi se va încheia în decembrie cu două finale, unde concurenţii vor avea şansa de a câştiga premii importante.

Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar finalistul va pleca acasă cu un Opel Vectra OPC în valoare de 24.000 de euro oferit de Di-Bas şi un Executive MBA în valoare de 21. 000 de euro oferit de CEU Business School.  Câştigătorul Finalei Mici, ce se va desfăşura pe 10 decembrie, va primi un tablou în valoare de 3.000 de euro oferit de Casa de Licitaţii Artmark.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereză este prezentată de Daniela Cebotari şi Florin Cepraga şi se difuzează de luni până joi, de la 22:00 la 22:30, la The Money Channel.Pentru regulamentul concursului şi detalii înscriere accesează www.afacereza.ro.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?