Meteorologul Elena Cordoneanu avertizează: ”Furtunile vor fi din ce în ce mai frecvente”

11 Iulie 2019

Furtunile vor fi din ce în ce mai frecvente, asta e tendința, se manifestă de câțiva ani buni, atrage atenția Elena Cordoneanu, după evenimentele nefericite petrecute în stațiunea din Grecia

Meteorologul a explicat la Realitatea TV că, dacă anul trecut ne-au înspăimântat incendiile, anul acesta vom avea furtuni.

”Furtunile din Halkidiki au fost în cadrul unui ciclon mediteranean mai mare. Poate fi supus prognozei 12-24 de ore, o anticipare. Oricum, chiar dacă au fost informați, nu pleacă de pe terasa decât dacă e vijelie. Anul trecut, la Timișoara, am văzut că nu au plecat. Singura soluție care te poate scăpa e să te adăpostești.
Când vine furtuna să nu vă imaginați că începe într-o secundă, cerul se înnegrește, e semnal de intensificare vânt, cei mai mulți chiar dacă au fost avertizați nu intră la adăpost, obiectele care zboară sunt periculoase, cei mai mulți răniți au fost loviți în cap de obiecte de pe plajă”, a declarat Elena Cordoneanu.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Citizen
11 Jul 19:33
Oau, ce noutate! Asta nu stiam. Hai sa zic si eu ceva: dupa noapte urmeaza ziua. Vreau si eu articol pe tema asta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?