Medicul care pensiona ilegal angajați de la Penitenciarul Arad, condamnat să muncească la piață

14 Octombrie 2019

Fostul şef al Secţiei de medicină internă a Spitalului Militar, care a pensionat ilegal angajați dincadrul Penitenciarului Arad, a fost condamnat să muncească la piață sau în horticultură.

Medicul Eugen Poşiar, acuzat de luare de mită de procurorii DNA Timişoara, a fost condamnat decătre Tribunalul Timiș la trei ani cu suspendare, fiind obligat să presteze 100 de zile de muncă neremunerată, în folosul comunităţii, la SC Pieţe SA sau la SC Horticultura SA.

Tribunalul Timiş i-a mai aplicat inculpatului pedeapsa complementară, şi anume, interzicerea exercitării unor drepturi civice pe o perioadă de trei ani de la rămânerea definitivă a sentinţei.

De asemenea, instanţa a dispus confiscarea sumei de 2.200 lei primită de la investigatori, a sumei de 428.000 lei, reprezentând venituri dobândite în perioada 2012-2018 şi a sumei de 743.255 lei, reprezentând sume ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare, precum şi a două monede de metal preţios, în valoare de 5.200 lei, ridicate la percheziţia domiciliară.

În același caz a mai condamnată la 4 luni cu suspendare și o asistentă medicală. Hotărârea poate fi apelată în 10 zile de la comunicare.Detalii pe Realitatea de AradSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?