Marian Oprișan, vizită fulger la sediul SRI Vrancea

8 Noiembrie 2019

După ce a terminat cu treburile de la partid, din București, baronul de Vrancea s-a dus glonț la sediul SRI din județul pe care îl păstorește. Nu se știe scopul vizitei, și nici dacă a venit de bună voie sau chemat. Cert este că și-a parcat mașina mamei sale pe un loc interzis, în curtea SRI.

Marian Oprișan a fost surprins, joi după-amiază, la sediul Serviciului Român de Informații din Vrancea, potrivit vrancea24.ro.

Nu se știe cu exactitate ce calitate a avut Marian Oprișan la întâlnirea cu ofițerii de informații, dar SRI este, în orice caz, în plină reorganizare, structura din Vrancea fiind inclusă în Direcția Regională de Informații Moldova Sud, cu sediul la Galați.


Venirea șefului PSD Vrancea pare să fi produs o oarecare agitație înăuntru, din cauza mașinii parcate în stilul său caracteristic: pe loc interzis, chiar în fața scărilor de la intrarea în sediu.

În acest context, vrancea24.ro întreabă public SRI Vrancea ce a căutat șeful filialei județene a PSD acolo, cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
plugariu
08 Nov 12:36
In cele din urma se va preda dar a vrut sa se convinga de locul de "cazare" temporara pana la despaduchereaa de la Rahova sau Jilava...! Chiar nu-i este jenea acestui hot de biciclete sa minta ca ma-sa are atatea zzeci de milioane de euro ???
Răspunde
0 0
valentina strauss
08 Nov 11:48
va trebui sa explice de unde are 150 de milioane de EURO mama lui in cont? Unde "a produs" banii astia? IN ce tari si cu ce s-a ocupat mama acestuia incat a ajuns la o astfel de suma formidabila?...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?