Managerul Spitalului Sf. Maria, avere fabuloasă! Bunurile, însă, nu apar și în declarația de avere

25 Aprilie 2017

Directorul Spitalului Sfânta Maria, Narcis Copcă, din București ar deține un domeniu uriaș în Pipera, cu două case, piscină și teren de tenis cu nocturnă, avare care, însă, nu apare în declarația de avere, potrivit Tolo.ro.

Jurnaliștii l-au intervievat pe Narcis Copcă în legătură cu această neconcordanță, managerul explicând că majoritatea cheltuielilor importante sunt suportate de rude și prieteni.

În plus, potrivit aceleiași surse, băiatul medicului nu mai e la școala britanică din București, ci s-a transferat din toamna anului 2016 la un liceu privat din Florența.

Totodată, veniturile acestuia și ale soției sale nu au depășit 2.000 de euro pe lună, din 2010 și până în 2015, potrivit declarațiilor de avere.

Întrebat de jurnaliști despre cât a costat locuința din Pipera unde locuiește, Narcis Copcă a susținut că aceasta aparține părinților săi. Acesta a mai declarat că: “Credeți că viața mea a început în 2011, odată cu prima declarație de avere? Imediat după Revoluție eu am avut două apartamente. Eu am câștigat bani și înainte de 2011”.Referitor la școlarizarea fiului lui Narcis Copcă în Florența, după ce a terminat clasele I-VIII la International British School în București, unde costul lunar se ridica la peste 1.000 de euro, apropiați ai familiei susțin că: ”Din toamna lui 2016, băiatul acolo împreună cu mama lui, care s-a mutat cu el în Italia”.

Versiunea pe care Narcis Copcă a oferit-o colegilor din spital este aceea că ”ei stau la o mătușă, care îi ține la Florența și îi suportă lui și școala. Ce mă costă pe mine este deplasarea în Italia, când mă duc să-l văd”.

Tot el le-a povestit colegilor că ”școala din Florența este mai ieftină decât cea britanică din București”.

În legătură cu informațiile potrivit cărora managerul Spitalului Sfânta Maria și-ar fi petrecut mai multe vacanțe pe iahturi în Gran Canaria, o insulă spaniolă din Atlantic, acesta nu a negat, însă a subliniat că nu a plătit el pentru un astfel de serviciu, ci prietenii.

 

 

 

 

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?