Lider PSD, atac la Realitatea TV(Video)

10 Septembrie 2019

Declarație halucinantă a unui lider PSD! Dumitru Buzatu se laudă că a pus presa la punct, după ce un moderator Realitatea TV i-a reproșat că la începutul anului școlar încă mai există școli cu toaleta în curte. În loc să recunoască situația dramatică în care se află sute de școli din țară acesta și-a justificat întâzierea la inaugurarea unui after school. 

Buzatu s-a lăudat în fața invitaților la deschiderea unui after school din localitatea Zorleni, că situația în județ nu e așa cu a fost prezentată la Realitatea TV. Asta după ce a fost întrebat de numărul școlilor care mai au încă toalete în curte.

Liderul PSD a spus, ieri, că au fost dați bani și se lucrează, doar că anul școlar a început, iar toaletele nu sunt încă gata. Ultimele date prezentate de prefectul județului Vaslui, Eduard Popică, acum o lună arată că dintr-un total de 699 de unități de învățământ, doar 150 sunt dotate cu instalații interioare și apă potabilă. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Moromete
10 Sep 17:13
Tovarățul cu față de tractor lovește din nou așa în stilul bolșevic ! ” Situația e ceva mai roză decât căcănie” , elevii au varianta să se ușureze acasă să nu mai aștepte ca ”autoritățile să-și facă TREABA” !! A DOUA VARIATĂ E CA ELEVII SĂ POARTE PANTALONI DE CULOAREA ȘĂFULUI DIN psd, în caz că se scapă să nu se observe că sunt scăpați în textilă..la Vaslui toate-s COCO.. CIOCO..... ciocolatii...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?