Lecție de viață de la actorul Jackie Chan. "Drumul către succes nu este drept"

24 Aprilie 2018
Jackie Chan
Jackie Chan

Pentru mulți dintre noi, actorul Jackie Chan este un adevărat model atât pentru realizările sale pe plan profesional, cât și pentru felul în care a reușit în viață.

Una dintre cele mai importante lecții de viață dată de Jackie Chan este că drumul către succes nu este drept.
Însuși Jackie Chan a spus: De ce am devenit eu Jackie Chan? În general pentru că muncesc foarte mult. Când oamenii dormeau, eu eram gata de acțiune.
Jackie Chan a început să învețe arte marțiale și acrobații de la vârsta de 7 ani. În timp ce era la școală, el a avut o disciplină strictă. Cu toate că a jucat în filme cu arte marțiale fără succes, el nu s-a descurajat și a început să lucreze mai mult la acest lucru și să-și creeze propriul brand de arțe marțiale pe ecran: kung fu combinat cu comedie.

Jackie Chan este unul dintre puținii actori asiatici, care este un brand la Hollywood.
"Toți aspirăm la o viață de succes, indiferent de definiția succesului. Cu toate acestea, pentru a ne atinge visele și obiectivele, trebuie să fim pregătiți să muncim din greu. Drumul către succes este ca o excursie. De-a lungul drumului, vor exista cu siguranță punți și curbe, iar eșecurile și incertitudinea cer determinare, răbdare și perseverență.", consideră actorul. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?