La Târgu Mureş, oamenii străzii au fost adunaţi şi duşi la azilul de noapte

11 Ianuarie 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Încă o noapte cu temperaturi scăzute la Târgu Mureş. Oamenii străzii îngheţaţi de frig au fost adunaţi de pe stradă de serviciul privat de ambulanţă şi duşi la adăpost. Acolo, au găsit un pat cald să doarmă până dimineaţa.

Ştefan este orfan, are 23 de ani şi este din Miercurea Ciuc. A dat de căldură şi a adormit în tren. Aşa a ajuns în Târgu Mureş. A fost găsit de angajaţii serviciului privat de ambulanţă din Tîrgu Mureş. I-a fost oferit un pahar de ceai fierbinte şi apoi a fost dus la azilul de noapte. S-a lăsat însă greu convins. Îi era teamă că va fi agresat acolo unde va fi dus, aşa cum a mai păţit de multe alte ori.

Ştefan a făcut eforturi ca să se integreze în societate. A încercat să şi muncească, însă, salariul pentru o pâine s-a transformat în altceva. În situaţia lui Ştefan sunt mulţi pe străzi în fiecare noapte. O mare parte din ei se adăpostesc de frig în gară. Şi cei de acolo au primit de la medici un pahar de ceai fierbinte.

Angajaţii Serviciul privat de ambulanţă promit că vor fi în continuare alături de oamenii străzii în nopţile geroase. Vor încerca să le ofere un ceai cald, asistenţă medicală sau chiar un adăpost peste noapte.

 Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?