La Focșani, nunțile se vor face cu polițiști! Angajații sunt bătuți, deseori, de nuntași

25 Iunie 2019

Nunțile de la Focșani, oficiate la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia”, se vor oficia cu un polițist local în coasta mirilor și a nuntașilor. Asta pentru că, potrivit unui raport al directorului teatrului, angajații instituției sunt bătuți, jigniți iar nuntașii stropesc pereții clădirii istorice cu șampanie, potrivit realitateadevrancea.net.

Actorul Sorin Francu, directorul Teatrului Municipal Focșani, solicită PrimărieiFocșani și Consiliului Local ca, de acum înainte, nunțile oficiate la Teatru să fie supervizate de un polițist local, pentru a preîntâmpina incidente neplăcute. Totodată, acesta propune și amenzi drastice pentru nuntașii recalcitranți, amenzi care pot ajunge până la 1000 de lei.

„În situațiile în care sunt zile și cu peste zece cununii care se succed la distanțe de zece minute, datorită imposibilității supravegherii continue, diverse zone din clădire sunt explorate fără acordul nimănui… . … În nenumărate rânduri, personalul a fost agresat verbal și chiar hărțuit fizic… . … Pereții sunt stropiți cu șampanie, prăjiturile strivite în mod intenționat pe pardoseală… . … se sparg geamuri și se adresează injurii și amenințări de genul: știi cine sunt eu? sau „lasă că ieși tu afară”, se arată în raportul întocmit de directorul Sorin Francu. În prezent, o nuntă oficiată la teatrul Municipal din Focșani costă 500 de lei. În prezent, clădirea fostei Case a Căsătoriilor a fost retrocedată iar focșănenii preferă să își unească destinele la Teatru, în detrimentul clădirii Stării Civile, o clădire austeră. Banii încasați de pe urma căsătoriilor de la teatru intră în bugetul instituției.

Mai multe pe  realitateadevrancea.net.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?