KOVESI REVOCATĂ. Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI: Dosarul Black Cube, un etalon al statului paralel

10 Iulie 2018
KOVESI REVOCATĂ. Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI: Dosarul Black Cube, un etalon al statului paralel
KOVESI REVOCATĂ. Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI: Dosarul Black Cube, un etalon al statului paralel

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir se întreabă retoric, la o zi după revocarea Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, dacă "Horo-gladiatorul e ok", precizând că dosarul Black Cube este un etalon al statului paralel.

"Horo-gladiatorul e ok? Nu întreb pentru mine. Întreb pentru copiii mei. Se fac doi ani de când le-a luat, la ordinul stăpânei sale Kovesi, telefoanele, tabletele, laptop-urile, jocurile de PlayStation, CD-urile cu muzică şi desene animate, cărţile şi caietele de şcoală. Caută mesaje secrete? A găsit, după doi ani, în limbaj juridic…ciuciu. Mai mult, a inventat o nouă specie în dosarul BlackCube: denunţătorii-şobolani-secreţi-acoperiţi. Denunţători care spun ei că “au auzit în oraş”, dar “nu pot spune de la cine, pentru că sunt surse jurnalistice pe care nu le pot devoala”. Aşa m-a arestat pe poveşti şobolăneşti, de frica lui Coldea şi a lui Kovesi. A mai inventat şi “înregistrarea care nu există”, “înregistrarea pe care nu se aude nimic” şi “pixul care a dispărut”. Ca să scape de răspunderea penală şi de puşcărie, vine vremea, când va spune tot viteazul Gladiator! Dosarul BlackCube este un etalon al statului paralel, acolo să vedeţi “înţelegeri cu evrei”, cozile de topor din interior, acoperiţii lui Coldea şi trădarea României pentru numirea lui Kovesi!", a scris, pe Facebook, Daniel Dragomir.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai S
10 Jul 11:51
Va plac ape tulburi, actiuni la intuneric, exemple morale ce sinteti!
Vai de tara asta unde binele este numit rau si raul bine. Fiecare se apara cu orice mijloc, in numele asa ziselor drepturi ale omului pe cind un popor incostient de pericolul in care se afla nu are nici dreptul la viata.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?