Kelemen Hunor, răspuns la atacul lui Corlățean: "Am încercat doi ani să vă încărcăm bateriile"

10 Octombrie 2019

Liderul UDMR a răspuns atacului senatorului PSD, Titus Corlățean, care a spus că partidul maghiarilor din România "își încarcă bateriile" cu cine se nimerește la guvernare.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus că UDMR a încercat să încarce bateriile Guvernului, dar aceștia sunt energofaci și folosesc totul într-un scop negativ.

”Dacă am reuși să privim situația politică prin ochii unui cetățean simplu am ajunge la următoarea concluzie firească: se vede clar că acest Guvern nu mai are resurse profesionale, politice pentru a conduce. Această guvernare s-a epuizat. Apropo de încărcarea bateriilor: noi am încercat doi ani și jumătate să încărcăm bateriile, dar degeaba sunteți energofaci, dacă folosiți energia în scopuri mai puțin bune.

De mai bine de o lună și jumătate criza politică se adâncește, iar consecințele vor fi pe măsură. Costurile financiare sunt tot mai mari, dobânzile sunt de 2-3 ori mai mari comparativ cu țările din regiune, dar în anii ce urmează riscurile sunt tot mai mari. În aceste condiții, situația este simplă: este nevoie de un nou Guvern, de o nouă echipă guvernamentală pentru a da o șansă nu liderilor politici, nu președintelui, ci fiecărui cetățean.”, a spus Kelemen Hunor.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
borfasi
10 Oct 12:12
Domnule Hunor i-mi pare rau dar bine va face daca a-ti sprijinit tiganii sa jefuiasca tara ,chiar si maghiarii au dezaprobat pentruca si ei au fost jefuiti ca toti cetatenii de acesti infractori psd.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?