Kelemen Hunor, despre colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea: ”Sigur că știa ce face!”

21 Septembrie 2019

Kelemen Hunor crede că e o mare tragedie faptul că zece ani România a fost condusă de Traian Băsescu, acesta fiind colaborator al Securității, potrivit sentinței Curții de Apel București, de vineri.

Liderul UDMR este de părere că Traian Băsescu minte când spune că nu știa ce face la vârsta de 21 de ani.

„Acele documente, acele dosare existau și înainte să ajungă președinte și înainte să ajungă primar general, se bănuia, se vorbea despre acest subiect. Tragedia e că acum ne dăm seama, cei care nu știam, că zece ani am fost conduși de un președinte care era colaborator. E o mare tragedie, o mare dezamăgire, fiindcă nu era un om liber în cei zece ani de zile cât a fost președinte. Acum ne dăm seamă că foarte multe decizii luate de el și foarte multe încurcături făcute de el probabil că au origine în acest dosar ascuns până în 2019.

Îl credeți pe domnul Băsescu? La 21 de ani era student la un institut de ofițeri, de militari, sigur că știa ce face. Să fim serioși. Vom vedea decizia definitivă. Dar există acest angajament, el a recunoscut că a semnat, a zis că nu știa. Societatea, cei care l-au ales și au fost alături de el, acum probabil vor fi dezamăgiți sau poate că spun că nu mai contează, că e trecutul.

Ar trebui să analizăm cele două mandate. El permanent era un jucător prins. Un președinte ar trebui să nu fie prins în jocuri politice, el s-a implicat. El tot timpul avea ceva de spus, de rezolvat, de aranjat sau de încurcat. Era un jucător. Dacă facem o analiză celor două mandate s-ar putea să avem surprize care nu o să ne placă, dar asta e viața”, a declarat Kelemen Honor, la Digi 24.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Onofrei
21 Sep 12:32
Domnule Kelemen Hunor, spuneti numai aberatii, voi care dintotdeauna ati facut tot ce-i posibil sa faceti rau acestei tari pe un temei bine stabilit pentru a destabiliza tara asta. Nu mai bateti cimpii ca atunci a fost alt regim, iar acum inventatii aberatii ca tara noasta sa nu mai aibe secrete sa nu mai fie bine pazita de infractori, sa fie la mina altora sa o devandalizeze de tot. Eu in locul dimitate as sta in banca nea si n-am mai provoca si tulbura din nou apele in contextul in care ati facut destul rau acestei tarisoare. Rusine sa va fie ca ati gasit cred sat fara ciini.
Răspunde
0 0
NIR
21 Sep 12:13
Corect zice "Suleiman Magnificul" !
Răspunde
0 0
DACA NU ERAI SI TU UN BORFAS ...
21 Sep 11:26
TE VOTAM KELEMENE !!!
Răspunde
0 0
O singura dată a mintit oficial si il costă...
21 Sep 11:05
Dl Băsescu are dreptate,nu stia că a făcut politie politică ,pentru ca atunci termenul nu era inventat.El credea ca dujmanii regimului său sunt dujmanii săi,credinta care nu l-a părăsit nici acum.Nuami ca atunci reclama sa se ia măsuri cu oponenții,acum ,când a fost mare,propunea si soluțiile ,dradi si dlui Iohan ,cum ar fi arestare dlui Dragnea,Năstase.s.a .I singură culpă, a mințit oficial ,si asta doar prima dată in viața domniiei sale politice.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?