Incredibil: şi-a cumpărat un tanc de pe Internet. Ce s-a întâmplat apoi

15 Octombrie 2015

Un bărbat din Marea Britanie a făcut online o achiziţie neobişnuită. Jeff Woolmer a câştigat o licitaţie la care fusese pus în vânzare un tanc.

Jeff Woolmer a povestit că se înscrisese la licitaţia online în urmă cu câteva zile, oferind nu mai puţin de 9.000 de lire pentru tancul care a aparţinut armatei canadiene. Nu s-a aşteptat, totuşi, să câştige, aşa că vestea primită acum l-a luat prin surprindere, scrie BBC News.

"Uitasem cu totul de asta, dar recent, când eram la muncă, am primit un telefon: 'Bună ziua, domnule, tocmai aţi cumpărat un tanc", a povestit britanicul. "Sigur că toată lumea din birou s-a amuzat pe seama mea", a adăugat el.
Noua achiziţie i-a adus lui Jeff o problemă: pentru că nu avea unde să-l "parcheze", băbatul a trebui să se mute

"Locuiam într-un apartament, aşa că a trebuit să caut în zonă o casă cu ceva spaţiu pentru a-mi parca tancul în curte", a explicat el.

Potrivit lui Jeff, tancul cântăreşte circa şapte tone, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 80 de kilometri la oră.Sistemul său de tragere este, bineînţeles, dezactivat, a mai subliniat el.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?