Imagini spectaculoase. Metroul care trece printr-un bloc de locuințe

17 Aprilie 2018

Arhitecții dintr-un oraș din China au imaginat și construit o linie de cale ferată care trece printr-un bloc de locuințe extrem de înalt.

Linia ferată neobișnuită trece printr-un bloc cu 19 etaje, bloc ce se află în orașul Chongqing, localizat sud-vestul Chinei. Soluția neobișnuită a fost adoptată din cauza reliefului deluros din zona prin care trece linia ferată.

Pentru locatari, faptul că trenul trece prin blocul lor, este un mare avantaj deoarece pentru a lua trenul este nevoie doar să ia liftul până la etajul 6 sau 8, acolo unde este stația.

Inginerii au folosit tehnologie specială pentru reducerea la maximum a zgomotului și vibraților astfel că trenul nu face mai mult zgomot decât o mașină de spălat vase.

Stația de tren a fost inaugurată în urmă cu 14 ani într-o zonă a orașului cunoscută sub numele de Orașul din Munte, din cauza reliefului deluros din zonă.

sursaSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?