"I love you pumpkin" - mesajul unui alegător ieşean, scris pe buletinul de vot în dreptul numelui Elenei Băsescu

8 Iunie 2009
Foto: oradesibiu.ro
Foto: oradesibiu.ro
Preşedintele unei secţii de votare din judeţul Iaşi a găsit mesajul "I love you pumpkin" pe un buletin de vot, în dreptul numelui candidatului independent Elena Băsescu. Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean au precizat că buletinul a fost validat deoarece ştampila a fost aplicată corect.
"Nu a contat faptul că a fost scris acel mesaj, în cele din urmă mesajul întăreşte opţiunea alegătorului. Ştampila a fost aplicată corect, motiv pentru care buletinul, de la o secţie de votare de pe raza municipiului, a fost validat", a declarat purtătorul de cuvânt al BEJ Iaşi, Marian Grigoraş.

Elena Băsescu a obţinut în judeţul Iaşi 6,35% din voturi. În comuna Vânători, Elena Băsescu a adunat 23,1% (215 de voturi) din voturile exprimate, fiind devansată doar de PSD+PC cu 45,69%, în timp ce PDL a adunat 16,77% din voturi. Preşedintele PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, a acuzat un posibil caz de turism electoral, având în vedere că pe listele suplimentare din comuna Vânători au votat 179 de alegători.


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?