Gigi Becali: Trebuie să aducem arbitri străini, altfel ne fură Meme Stoica şi Dan Petrescu

16 August 2009
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Patronul Stelei crede că oficialii Urziceniului intimidează brigăzile de arbitri autohtone, iar lui Sebastian Colţescu, cel care a oficiat întâlnirea cu Unirea, îi reproşează că i-a dat roşu lui Kapetanos la protestele lui Mihai Stoica şi Dan Petrescu

Înfrângerea cu Urziceniul, din Ghencea, l-a afectat foarte tare pe Gigi Becali. Tot încercând să găsească ţapi ispăşitori, el s-a oprit asupra brigăzii de arbitri, condusă de craioveanul Sebastian Colţescu, dar nu i-a scos din ecuaţie pe oficialii Unirii, Mihai Stoica şi Dan Petrescu.

"Acum mi-am dat seama de vrăjeala lor, ies Meme Stoica şi Dan Petrescu, încep să ţipe, iar arbitrul se intimidează şi face cum zic ei. Lui Apostol nu i-a dat al doilea galben, doar l-a atenţionat, dar la noi, după ce a strigat Stoica, l-a eliminat imediat pe Kapetanos. De asta a şi fost luat Meme Stoica de Bucşaru, să ţipe la arbitri şi să atace pe la televizor. Nu o să se mai întâmple, trebuie să aducem arbitri străini, altfel ne fură Mihai Stoica şi Dan Petrescu. Are dreptate Borcea când cere străini", a spus Becali, imediat după meci.

Patronul din Ghencea susţine că arbitrul întâlnirii, Sebastian Colţescu, este labil psihic şi de aceea l-a eliminat pe Kapetanos abia după protestele oficialilor Unirii. "Nu a arbitrat rău, dar m-a deranjat că a dat roşu abia după ce a ţipat Meme Stoica. Colţescu e labil psihic, chiar cred că a vrut să se sinucidă. Aveam mare încredere în el, dar e labil din moment ce face ce îi spun Meme Stoica şi Dan Petrescu. Nu e bărbat, nu poate fi un arbitru mare. Cred că îi era frică să nu plece Dan Petrescu din ţară. Dacă aş fi arbitru, numai în tribună i-aş trimite pe Stoica şi Petrescu", a mai spus Becali.

Cât despre meciul în sine, el a văzut-o pe Steaua superioară Unirii: "Noi am jucat mai bine ca ei, ei ce fotbal au jucat? Au avut o centrare, un şut pe poartă şi gol. Şi apoi au mai avut o fază când noi eram în 10 oameni. Am avut ghinion în acest meci. Oricum, altfel va fi echipa în meciurile următoare, revin Ovidiu Petre, Toja, intră Tănase, o să vedeţi".Subiecte pe aceeași temăSursă: NewsIn

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?