Gheorghe Dincă va fi expertizat psihiatric

7 Octombrie 2019
Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă va fi dus, astăzi, de la Penitenciarul Spital Jilava la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", pentru efectuarea expertizei psihiatrice, potrivit unor surse judiciare.

Dincă a fost transferat, pe 1 octombrie, din Arestul Central în Penitenciarul Spital Jilava, pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit pe 25 septembrie, cu 30 de zile, până pe 24 octombrie, mandatul de arestare pentru Gheorghe Dincă, inculpat în cazul de la Caracal.

Dincă a afirmat că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Sursa: agerpres.ro

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Borfasharie in batustan !!!
08 Oct 08:57
Dinca e perfect normal in peisajul moral si valoric actual ... cu ce e mai descreierat fata de toate ''sculele'' care consuma copii pusi pe strada de pedofili si proxeneti !??? ... cu ce a mai descreierat decit ''sculele'' care abuzeaza si drogheaza copii prin strainatate in timp ce pozeaza in familisti si oameni de caracter !??? Cu ce e mai descreierat decit vamesii care incaseaza 100 de euro pentru a lasa copii sa fie traficati in straintatea !??? Cu ce e mai descreierat decit militienii si procurorii care inchid cazurile clare de trafic de copii si persoane si se duc linistiti acasa chiar daca stiu ca unui OM ii va deveni viata un iad din cauza abrutizarii si incompeteti lor ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?