Generalul Florian Coldea revine în prim-plan. Acuzaţiile lui Petrişor Peiu

22 Aprilie 2019

Petrișor Peiu, consultant în afaceri, răspunde acuzațiilor ce i-au fost aduse de Iulian Fota, cum că ar fi asociat numele lui Florian Coldea cu un anume ONG. Acesta a declarat că Fota „minte cu nerușinare”.

„New Strategy Center, un ONG oficios, care cheltuie milioanele firmelor avide de apropierea puterii de orice fel pe mese încărcate cu multe fripturi și puține idei și-a propus să facă o lucrare practică la cursul drag lor de „fake-news”. Și-așa l-au delegat pe I.U. Iulian Fota să împrăștie o minciună despre mine, cum că nu știu ce aș fi spus despre vreo conexiune dintre Florian Coldea și numitul ONG.

 Problema lui I.U. Iulian Fota este că eu nu am rostit numele propriu „New Strategy Center” în ultimele 6 luni iar alături de numele lui Coldea niciodată. Așadar, I.U. Iulian Fota minte cu nerușinarea caracteristică celui pe care îl porecleam, pe vremuri, la PNȚCD, „Iulică, minte mică”.

Continuarea materialului o puteți citi AICI.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?