Gabriela Szabo a organizat campania "Sport pentru viaţă" pentru copiii bucureşteni

31 Mai 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Ştafeta într-un picior, cursa cu linguri sau căţărat viteză. Au fost câteva dintre jocurile propuse copiilor bucureşteni în Parcul Herăstrău. Totul a făcut parte din campania "Sport pentru viaţă", iniţiată de Gabriela Szabo.
"Este o campanie de promovare a sportului de masă şi a unui stil de viaţă sănătos. Toată lumea care îşi doreşte să facă astăzi sport alături de mine îi aştept cu mult drag", a declarat Gabriela Szabo.

În România, statisticile cu privire la obezitate sunt îngrijorătoare. Potrivit Federaţiei de Diabet, Nutriţie şi Boli Infecţioase, 25% dintre români sunt obezi, iar la nivel european, suntem pe locul al treilea în topul ţărilor privind obezitatea în rândul copiilor. De aceea, campania "Sport pentru viaţă" şi-a propus să promoveze sportul în rândul copiilor.Copiii au învăţat de la campioni cum să lovească mingea, cum să se caţere, chiar şi cum să danseze. Campania "Sport pentru viaţă" continuă şi în alte oraşe. Duminică, 31 mai, copiii din Câmpina s-au întâlnit cu Gabi Szabo, iar pe data de 6 iunie, arenele de joacă vor ajunge la Slatina, iar în zilele de 7-8 iunie vor ajunge la Târgovişte.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?