Gabriel Oprea: "România se află pe un drum greșit. Vrem minim 10% la alegerile de anul viitor"

9 Februarie 2019
Conferință UNPR, în Maramureș
Conferință UNPR, în Maramureș
Conferință UNPR, în Maramureș Conferință UNPR, în Maramureș Conferință UNPR, în Maramureș

Gabriel Oprea se implică tot mai activ în reorganizarea structurilor UNPR. Potrivit fostului ministru de Interne, în ultima perioadă s-au înscris în UNPR peste 50.000 de persoane, cei mai mulți dintre noii membri fiind militari și polițiști rezerviști.

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă, 9 februarie 2019, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din Regiunea VI Nord-Vest Transilvania. Activitatea s-a desfășurat la Borșa, în județul Maramureș și face parte din acțiunile întreprinse de conducerea partidului în vederea reorganizării structurilor UNPR.

Președintele UNPR a declarat că România se află pe un drum greșit și că este mare nevoie de consens politic, de solidaritate și de unitate pentru susținerea și promovarea imaginii țării noastre în Europa.

Potrivit unui comunicat transmis presei, Gabriel Oprea a făcut referire la reprezentanții României în Parlamentul European care denigrează România, în loc să contribuie la promovarea și la creșterea imaginii acesteia.

Gabriel Oprea le-a vorbit celor prezenți despre proiectele derulate de către UNPR în perioada guvernării din care a făcut parte și despre acținunile pe care partidul trebuie să le întreprindă pentru participarea la alegerile europarlamentare.„Lucrăm la lista pentru europarlamentare, pe această listă se va regăsi cel puțin un maramureșan și vom propune oameni valoroși, care își iubesc țara și care să reprezinte România cu cinste în Parlamentul European", a precizat președintele UNPR.

Liderul partidului a mai arătat că în ultima perioadă s-au înscris în UNPR peste 50.000 de persoane, cei mai mulți dintre noii membri fiind militari și polițiști rezerviști.

Gabriel Oprea a precizat că principala țintă a Uniunii Naționale pentru Progresul României este să obțină 10% la alegerile locale de anul viitor, precum și la cele parlamentare: „Ne propunem să avem o participare cât mai bună la alegerile locale din anul 2020 și, bineînțeles, să intrăm în Parlamentul României".Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?