Gabi Szabo: "Performanţa nu se face cu bătaia, categoric. Am avut un caz, la Federaţie..."

3 Iunie 2016

Fostul ministru al Sportului, campioana de atletism Gabriela Szabo, a fost invitata lui Edward Pastia la emisiunea "Banii vorbesc" de la Realitatea TV, unde a comentat cazul acuzaţiilor de bătăi şi umilinţe din gimnastica românească.

Gabriela Szabo a spus că, din experienţa sa, cazurile de bătăi sunt extrem de rare în atletism şi că a întâlnit un singur caz.

"De puţin timp sunt privitoare a sportului de pe margine, am fost implicată în sport foarte mult timp. Sunt tristă privind ce se întâmplă azi în sportul românesc: sportul nu are nevoie de această tensiune, în contextul economic şi social, aceste lucruri nu fac bine.

Performanţa nu se face cu bătaia, categoric. E, din perspectiva mea, trist să vezi asemenea cazuri. Dacă aveam cunoştinţă de asemena cazuri, aş fi reacţionat imediat, ca ministru.Eu vin din atletism, unde nu se întâmplă aşa ceva. Dacă s-a întâmplat, acele persoane au primit sancţiuni imediate. Când am lucrat la Federaţia Română de Atletism, am avut un caz, şi când s-a întors de la competiţia respectivă, a intrat în comisia de etică şi a primit o suspendare pe viaţă: nu mai poate antrena echipa naţională de atletism", a precizat Szabo.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?