FRESH-REFRESH. Pulbere de iarbă de grâu

16 Mai 2014
FRESH-REFRESH. Pulbere de iarbă de grâu
FRESH-REFRESH. Pulbere de iarbă de grâu
FOTO: shutterstock.com

Pulberea de iarbă de grâu e cunoscută şi sub denumirea de multivitamină a naturii pentru că are un conţinut mare de vitamine naturale, minerale şi enzime de care organismul are nevoie. Are conţinut ridicat de calciu, magneziu şi este o sursă perfectă de proteine deoarece conţine, în proporţiile optime, 17 tipuri de aminoacizi, adică toţi aminoacizii esenţiali.

Pulberea din grâu verde conţine substanţe cu un potenţial incredibil de vindecare pentru organism. Catalogat drept un aliment “complet” de experţii în nutriţie, grâul verde a devenit parte a dietei multor persoane dornice să trăiască o viaţă lungă şi sănătoasă.

În prima fază, pulberea ajută la digestie şi la funcţionarea organelor interne deoarece are efect puternic alcalin. Conţinutul său bogat în clorofilă ajută la o mai bună oxigenare a sângelui, îmbogăţind astfel alimentarea celulelor cu oxigen şi având un important rol antiinflamator.

Bun detoxifiant, pulberea din grâu ajută la completarea carenţelor din alimentaţie, ridicând nivelul energetic al organismului. Efectul său de vitalizare se datorează exclusiv conţinutului bogat în vitamine şi minerale, pulberea din grâu fiind cea mai complexă substanţă nutritivă din lumea plantelor. Efectele benefice importante ale pulberii de grâu verde s-au constatat şi în cadrul curelor de depurare şi dezintoxicare, în demersurile anti-aging, adică împotriva îmbătrânirii şi de reducere a greutăţii corporale din supraponderalitate şi obezitate.

De asemenea e indicată pentru susţinerea nutriţională a sportivilor de performanţă şi profilaxia cancerelor, dar şi în cazul unor afecţiuni de mai mică gravitate precum: acneea, eczemele, tendinţa la infecţii recidivante, tulburările de oxigenare cerebrală sau a altor ţesuturi, afecţiunile hepatice sau metabolice. Pulberea din grâu verde este indicată şi în cure de detoxifiere, stimulare a imunităţii sau pentru reglarea proceselor digestive.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

1 0
16 May 09:09
Ideea este superbă dar, de ce să cumpărăm niște preparate industriale farmaceutice cu un așa aliment extraordinar ? Nu e mai simplu și mai natural să punem grâu la încolțit într-un ghiveci apoi să tăiem iarba de grâu și s-o consumăm proaspătă, în salată, fără a mai fi preparată ? (uscată și băgată într-o capsulă sau făcută pastilă)
Răspunde
0 0
...
18 May 01:06
2 Si mai bine este sa mancam grau incoltit zilnic, trebuie tinut in apa cel mult doua zile.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?