Fotografia care ÎNFIOARĂ pe toţi cei care o văd: "Am crezut că am surprins o fantomă sau un vampir"

5 Ianuarie 2018

O fotografie surprinsă într-un club a reuşit să provoace fiori multora dintre cei care au privit-o, majoritatea având, la prima vedere, impresia că în imagine e surprinsă o...fiinţă supranaturală. 

Fotografia a fost surprinsă în timpul unui raid al poliţiei într-un club de karaoke din oraşul indonezian Probolinggo. La prima vedere, pare o imagine înspăimântătoare, o asistentă din clubul de karaoko care pare să aibă o faţă monstruoasă şi ochi care lucesc în penumbră.

După ce imaginea a devenit virală, un "expert" în lucruri supranaturale a confirmat, pentru presă, că o "fiinţă supranaturală" acoperea faţa tinerei femei. Mai mult, Ahmad Hasyim a explicat că are impresia că e vorba de un Djin, fiinţă supranaturală din mitologia arabă, care a luat forma unei "fantome vampir", scrie Daily Mirror.

Poliţia din Indonezia a clarificat misterul, explicând pe Facebook că e vorba de o femeie care a fost fotografiată purtând pe faţă un văl negru, cu motive florale. "Când fotografia a fost făcută, femeia îşi acoperise faţa, în timpul raziei. Cât despre ochii strălucitori, asta se datorează blitz-ului", au explicat aceştia, postând şi dovezile foto.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?