Fostul rugbist George Baltă, paralizat în urmă cu 10 ani, şi-a luat permisul auto

26 Ianuarie 2016

Fostul rugbyst George Baltă, care a rămas paralizat în urmă cu 10 ani, a susținut marți, cu succes, proba de traseu pentru obținerea carnetului de conducere auto.

Deși este de mult timp imobilizat în scaunul cu rotile, George Baltă s-a hotărât de curând să obțină permisul auto pentru a se deplasa cu mașina, scrie Agerpres.ro.

A urmat cursurile unei școli de șoferi, a susținut proba la sală, iar marți a susținut proba de traseu. ''În noi stă puterea de a avea o viață mai bună. Fă ce te face fericit, trăiește liber'', și-a motivat George Baltă alegerea, într-o rețea de socializare.

În urmă cu 10 ani, la 11 martie 2006, rugbystul George Baltă a suferit un grav accident pe teren, în timpul unui meci. A fost diagnosticat cu traumatism vertebro-medular cervical, luxație anterioară bilaterală C6-C7, ceea ce înseamnă că avea coloana vertebrală deformată în zona gâtului și măduva secționată complet. În urma accidentului, George a rămas paralizat de la piept în jos și imobilizat în fotoliu rulant. Ambițios, George a susținut bacalaureatul și a urmat și cursurile unei facultăți.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?