Verdictul pentru fosta șefă antimafia, Alina Bica, amânat pentru 29 iunie

12 Iunie 2018
Elena Udrea şi Alina Bica

Sentinţă amânată azi, la Instanţa Supremă, în primul dosar legat de presupuse despăgubiri frauduloase la ANRP, în care inculpată este Alina Bica, cu un prejudiciu de 60 de milioane de euro: instanţa va va verdictul pe 29 iunie.

Protagonista în dosar este fosta şefă a parchetului antimafia, Alina Bica, plecată în Costa Rica de peste o jumătate de an. Bica are statut provizoriu de refugiat politic, ca și Elena Udrea, partenera ei de shopping. La ultimul termen al procesului, DNA a cerut condamnări cu executare orientată spre pedepse maxime pentru Alina Bica. Asta, în timp ce pentru Dorin Cocoş, şi el inculpat în dosar, procurorii cer închisoare cu executare, dar ,,în limite reduse". Coleg de proces cu aceştia este şi Alin Cocoş. În cazul lui, procurorul a cerut condamnare cu suspendare. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?