Şi-a găsit fiica în pat cu un străin. Tatăl l-a luat pe tânăr, l-a dus la masă, iar acolo l-a...

9 Ianuarie 2019

Un tată olandez şi-a spus povestea emoţionantă pe Reddit.

Bărbatul a descris cum a coborât într-o dimineaţă în living şi şi-a văzut fiica pe canapea în braţele unui străin. Era iubitul tinerei, iar cei doi se întorseseră atât de "ameţiţi" de la o petrecere, încât adormiseră în camera de zi, unde au fost descoperiţi cu uşurinţă.

Spre surprinderea tuturor, capul familiei nu a sărit la "beregata" iubitului fiicei. L-a invitat la micul-dejun, iar aici a fost dispus să-i asculte povestea de viaţă. Tatăl şi-a dat seama că o eventuală răfuială cu băiatul ar fi dus la distrugerea relaţiei cu propria fiică. Deci, cei doi au început să discute. Tânărul a mărturisit că provine dintr-o familie destrămată: cu un tată care s-a sinucis, cu o mamă prostituată şi dependentă de droguri, iar el rămăsese pe drumuri la vârsta de 15 ani. Acum avea 25 de ani.

Omul l-a primit pe acest străin în familia lui, i-a dat o cheie de la casă şi a acceptat relaţia de dragoste a fiicei cu acest bărbat. La scurt timp, îndrăgostiţii s-au şi căsătorit. Concluzia? Nu trebuie să ne lăsăm înşelaţi de aparenţe.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?