Fenomen înfricoșător. Zeci de bărci fantomă ajunse pe țărmul Japoniei. La bord, doar oameni morți

9 Ianuarie 2019

Zeci de bărci au ajuns pe țărmurile Japoniei în ultima lună. Bărcile, care vin cel mai probabil din Coreea de Nord, aveau la bord doar trupuri neînsuflețite sau erau pur și simplu fără echipaj.

Mici bărci, cu marinari morți la bord, venind cel mai probabil din Coreea de Nord, au fost împinse de valuri pe țărmurile Japoniei, notează RT.com.

Așa-numitele ”bărci fantomă” sosesc în mod constant pe țărmul orașului Oga. Din decembrie și până acum, fenomenul a crescut spectaculos: nu mai puțin de 103 bărci au fost aduse de valuri.

La bordul bărcilor au fost găsiți 35 de marinari morți. Unele bărci nu aveau echipaj la bord. În alte cazuri, puțin, câțiva marinari au fost găsiți în viață.

Experții spun că pescarii ies tot mai în largul mării pentru a satisface solicitările guvernului de la Phenian, care vrea cote cât mai mari de pește.



Această practică îi expune însă la riscuri în condițiile în care ambarcațiunile sunt vechi, prost echipate și au puțin carburant. 

Subiecte pe aceeași temă



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?