Constantin B. Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, despre ce federaţii au prioritate la buget

17 Februarie 2019

Ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, a declarat duminică, la Deva, că în acest an preolimpic prioritate la finanţare vor avea federaţiile care pregătesc sportivi pentru Olimpiada Tokyo 2020, deoarece se doreşte obţinerea unui număr cât mai mare de medalii la această competiţie.

"Prioritate vor avea federaţiile care pregătesc sportivi pentru Tokyo, am şi spus-o. Se tot vorbeşte despre o prioritizare a finanţării şi eu sunt de acord cu această prioritizare a federaţiilor, pentru că, dacă ne dorim, într-adevăr, să avem cât mai multe medalii la Olimpiadă va trebui să acordăm şi o finanţare corectă celor care pregătesc sportivi pentru Olimpiadă. De altfel, am asigurat finanţarea pentru o parte din federaţii, nu există niciun fel de problemă. (...) Este extrem de important să asigurăm o finanţare corectă şi cluburilor noastre departamentale care, de fapt, dau sportivii către federaţii şi loturile naţionale", a spus Bogdan Matei, preluat de Agerpres.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?