EXATLON: Noemi, concurenta care a dat emoții uriașe în prima ediție a concursului EXATLON

30 August 2018
Naomi
Naomi
Naomi Exatlon 

EXATLON: Al doilea sezon al competiției EXATLON a început miercuri seara. 20 de concurenți se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Naomi de la EXATLON, concurentă în echipă Războinicilor, le-a dat emoții tuturor în prima ediție a noului sezon. 

EXATLON: Se pare că tânăra concurentă, care are 18 ani, nu știe să înoate tocmai bine și a avut probleme majore la primul traseu, ce implică o săritură în apa de pe un tobogan uriaș, scrie kanald.ro.

Naomi de la EXATLON a fost la un pas de a se îneca, fiind nevoie de intervenția salvamarilor pentru a o scoate din apă.

Cine e Naomi de la EXATLON?
Naomi de la EXATLON s-a născut în comună Siria, județul Albă. Naomi a făcut handbal timp de 7 ani, după care s-a reorientat către fotbal, pe care l-a practicat pentru încă alți doi ani. 

EXATLON: În acest sezon, traseele vor fi mult mai dificile, iar modalitatea de eliminare se va face pe criterii exclusiv sportive, și nu în urma SMS-urilor, ca în sezonul precedent. 10 Faimoși și 10 Războinici se aruncă într-o luptă reală, cu miză uriașă, premiul de 100.000 de Euro, dar și aprecierea a milioane de oameni! 

EXATLON: În acest sezon intră adevărați campioni, pasionați de sport, oameni pregătiți fizic și psihic, determinați să rămână până la final în concurs, pentru a demonstra că nu au ajuns întâmplător în competiție. 

EXATLON: Cine face parte din echipă Faimosilor de la Exatlon sezonul 2 


Echipa Faimoșilor este formată din nume grele ale sportului românesc și vedete pasionate de sport și viață sănătoasă.Monica Roșu- dublu medaliată la Jocurile Olimpice de la Atena,

Cristina Nedelcu-multiplă campioană mondială la gimnastică aerobica,

Yamato Zaharia- multiplu campion mondial la Kempo, 

Ana Georgescu-campioană internațională la gimnastică ritmică,

Silvia Stroescu- campioană olimpică la gimnastică,

Cristi Pulhac- fotbalist de top,

Mirel Drăgan – multiplu campion mondial, european și național la Kempo,

Adrian Blidaru-jucător profesionist de baschet, Lili Sandu – cântăreața, actriță

What’s UP – compozitor, cântăreț și producător muzical. 

EXATLON: Ei sunt cei 10 Războinici de la Exatlon sezonul 2 


Cei 10 Faimoși care vor luptă împotrivă celor 10 Războinici, adversari redutabili, pregătiți și ei pentru marea înfruntare de la „Exatlon”, prin preocupările sportive pe care fiecare dintre ei le are în viață profesională sau privată.


Din echipa Războinicilor fac parte Ciprian Silasi-cântăreț de muzică populară, Corina Petrut-make-up artist, Alin Andronic-student, Ana-Maria Otvos-antrenor de fitness, Doru Mesesan-antrenor de fitness, lulian Pîtea- instructor de schi, Ana Țăran – antrenor personal, Beatrice Olaru – antrenor fitness, Naomi Musca – studentă, Călin Novacescu – antrenor de fitness și taekwondo.

EXATLON. Sezonul 2 Exatlon aduce schimbări majore în concurs

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?