Eugen Tomac dă semnalul înainte de moțiune! Ce vor face parlamentarii PMP

10 Octombrie 2019
Eugen Tomac
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, a dat semnalul înainte de votul din Parlament pe moțiunea de cenzură! Votul în favoarea moţiunii este „un gest de patriotism şi responsabilitate”, iar parlamentarii PMP vor vota „la vedere” pentru destituirea Cabinetului Dăncilă, a scris joi dimineaţa, pe Facebook. Guvernul PSD este „cel mai ncompetent, ticălos, slugarnic şi obraznic Guvern”, a spus Tomac.

Acesta își exprimă speranța că ziua de astăzi va însemna eliberarea României de sub conducerea PSD.

"A venit momentul eliberării României!

Doamne, ajută ca parlamentarii să se ridice la înălţimea momentului şi să trimită PSD la locul său în irelevanţa istoriei. Votul în favoarea moţiunii e un gest de patriotism şi responsabilitate.

Parlamentarii PMP vor vota la vedere pentru destituirea Cabinetului Dăncilă, cel mai incompetent, ticălos, slugarnic şi obraznic Guvern pe care l-a avut această ţară după 1989.Procedăm astfel pentru a debloca instituţiile şi pentru a resuscita România. Ciuma roşie este cea mai gravă molimă care s-a abătut asupra acestor locuri şi votul din Parlament este cel mai bun vaccin cu putinţă.

PMP nu va uita niciodată că membrii Guvernului Dăncilă au dat ordin ca românii să fie gazaţi şi bătuţi cu bestialitate. Au fost pe punctul de a ne scoate din Europa. Au îngropat Justiţia pentru a fura în tihnă. Pun pe butuci economia. Au izolat România în plan extern. Au abandonat Republica Moldova. Au eliberat infractori periculoşi din puşcării. Şi-au bătut joc de viitorul ţării, distrugând Educația şi Sănătatea. Au politizat până la refuz instituţiile statului cu impostori şi slugi incompetente. Etc. Pentru toate acestea, Guvernul Dăncilă trebuie să plece învârtindu-se şi să-şi ia locul în istorie drept un accident în care sluga unui infractor dovedit a devenit ditamai Premierul.

Dărâmarea acestui Executiv profund toxic şi incompetent trebuie să fie însă doar primul pas în procesul de reconstruire al României. În calitate de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, le transmit liderilor celorlalte partide de Opoziţie că trebuie să ne punem cât mai repede la masă pentru a genera o majoritate parlamentară care să valideze un nou Guvern asumat politic, care să aibă un mandat bine definit şi să încerce să repare multe din relele recente. Perpetuarea instabilităţii politice sau păstrarea lui Dăncilă agăţată în geam la Palatul Victoria ar reprezenta greşeli uriaşe pe care le-am putea face.

Sper ca data de 10 octombrie 2019 să fie o zi luminată în istoria României.

#PMP #MoţiuneDeCenzură #AdioViorica #ReclădimRomânia #GestDePatriotism", a scris Eugen Tomac, pe Facebook.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?