Eugen Teodorovici, deşi n-a plecat, este "back in business"

24 Aprilie 2019

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, proaspăt numit ministru interimar la Fonduri Europene, se bucură că este "back in business" la ministerul pe care l-a mai condus şi pe vremea lui Victor Ponta şi se laudă cu performanţele obţinute în acea perioadă.

"Back in business.

Revin, chiar și numai pentru o perioadă de interimat, la ministerul pe care cu mândrie spun că l-am creat și coordonat într-o perioadă când România părea că nu mai are vreo șansă și că a eșuat în privința utilizării fondurilor europene atât de necesare dezvoltării.

În acest caz, aș spune că repetiția nu este "mama învățăturii", ci este ..."sora progresului", a scris Teodorovici într-o postare pe reţelele de socializare.

Actualul ministru a Finanţeoor a afirmat că timp de aprope doi ani şi jumătate, din 2013 în 2015, în mandatul de ministru al fondurilor europene, România a recuperat decalajul enorm față de statele europene, a obținut venituri la buget de peste 7 miliarde de euro şi a avut o creștere uriaşă, de peste 300 %, a ratei de absorbție."Să vedem ce se poate face în 45 de zile și.....44 de nopți. Așadar vă aștept alături de mine pe toți cei care și vreți, și puteți!", a scris Teodorovici pe Facebook.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?