Este oficial! Guvernul a aprobat: Piteștiul va avea Sală Polivalentă

18 Aprilie 2019
Este oficial! Guvernul a aprobat: Piteștiul va avea Sală Polivalentă
Este oficial! Guvernul a aprobat: Piteștiul va avea Sală Polivalentă

În urma ședinței Guvernului României de joi, 18 aprilie, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Sălii Polivalente din Pitești.

Autoritățile piteștene sunt sprijinite pentru construirea unei săli polivalente. Proiectul a fost aprobat în ședința Guvernului. Lucrarea este finanțată de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții.

O investiţie de circa 100.000.000 de lei pentru un imobil modern, de circa 5.000 de locuri.

"Este o bucurie imensă pentru mine această veste, după ani de eforturi susținute și drumuri repetate la Guvern pentru acest proiect și nu numai. Urmează ca acum Compania Națională de Investiții să înceapă procedurile prevăzute de lege pentru demararea investiției. Costul total al acesteia este de circa 95 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat, la care se adaugă 5 milioane de lei de la bugetul local pentru amenajarea unei parcări corespunzătoare și a unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, acolo unde va fi construită sala care va avea până în 5.000 de locuri.
Aceasta este cea mai mare investiție care este realizată în Pitești după 1990!", a precizat primarul Cornel Ionică.

Sursa: realitateadearges.net

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?