EŞEC: Costumaţia echipei feminine de ciclism i-a lăsat pe privitori cu gura căscată

14 Septembrie 2014
Echipa naţională de ciclism a Columbiei primeşte premiul pentru cel mai neinspirat costum
Echipa naţională de ciclism a Columbiei primeşte premiul pentru cel mai neinspirat costum
Echipa naţională de ciclism a Columbiei primeşte premiul pentru cel mai neinspirat costum Echipa naţională de ciclism a Columbiei primeşte premiul pentru cel mai neinspirat costum

Echipa naţională de ciclism a Columbiei primeşte premiul pentru cel mai neinspirat costum purtat în cadrul unei competiţii, scrie Click.ro.

Spectatorii au fost şocaţi în momentul în care echipa de ciclism al Columbiei a păşit pe scenă pentru prezentarea oficială. Culorile nud din jurul abdomenului sportivelor dau senzaţia că acestea sunt dezbrăcate în zona intimă.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
14 Sep 18:24
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: alerym_71@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?