Emerging Europe: Kovesi preşedinte este cel mai mare coşmar al PSD

11 Martie 2019
Kovesi, anchetată la București, premiată la Bruxelles
Kovesi, anchetată la București, premiată la Bruxelles

Emerging Europe: Kovesi, busola morală a României. Dacă va ajunge președinte, va fi cel mai mare coșmar al PSD! Tentativele Guvernului român de a o împiedica pe Laura Codruţa Kovesi, fostul procuror şef al DNA, să devină procuror şef european devin din ce în ce mai disperate, comentează duminică Emerging Europe., citată de Ziare.com.

Cu toate că Laura Codruța Kovesi a declarat într-un interviu, vara trecută, că nu vrea să intre în politică, de atunci lucrurile s-au mai schimbat. În plus, pentru a deveni președinte, ea nu trebuie să între în politică. Ar putea candida ca independent, susținută de USR și PLUS, iar Klaus Iohannis, un paravan din ce în ce mai slab și ineficient împotriva guvernului, nu ar reprezenta o piedică pentru ea.

În ceea ce privește situația actuală, Klaua Iohannis ar putea câștigă un nou mandat, chiar cu o majoritate confortabilă, având în vedere că nu a apărut până acum niciun contracandidat serios. Dar dacă Kovesi ar candida, lucrurile s-ar schimbă. Iar Kovesi președinte este cel mai mare coșmar al PSD.

Cozmin Gușă: "Primul candidat din statul paralel la prezidențiale va fi doamna Kovesi"Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
vlad
11 Mar 12:08
multa lume habar nu are despre treburile astea cum nu are habar nici de ce presupune functia asta noua, despre care se vorbeste ca urmeaza a fi ocupata de Kovesi. trancanesc aiurea in necunoastere.
Răspunde
0 0
Cine esti ,dumneta,domnul Sorge ?
11 Mar 10:34
Si nu vedeti dle Vlad,ce scrie articolul din Emerging Europe si cum triteaza Ziare .com .Sunt plătite de aelași om?Dar de ce să nu recunoaștem ca ziarul are dreptea,reperul moral al Europei este Laura Codruța Kovesi !Cât priveste frica de ea,trebuie sa vedeti ca procuratura asta e competenta pentru fraude de peste 10 de milioane de EU si participarea sa fie frontalieră.Păi vedeti pe ai nostrii să ciupeasca atâtia bani in colaborae cu un stat din Europa,care aproape toate ne sunt ostile.Cea mai mare prietenie este ce unită de crimă,bre !Asa ca doamna nu sperie ,ci ce a ajuns Europa ne sperie ! Un munte de moralitate !
Răspunde
0 0
Europa toata e un munnte .De moralite ,la nivelul Codrutei !
11 Mar 10:30
Si nu vedeti dle Vlad,ce srie articolul din Emerging Europe si cum triteaza Ziare .com .Sunt plătite de aelaș om?Dar de ce să nu recunoaștem ca ziarul are dreptea,reprul moral al Europei este Laura Codruța Kovesi !Cât priveste frica de ea,trebuie sa vedeti ca procuratura asat e competenta pentru fraude de peste 10 de milioane de EU si participarea sa fie frontalieră/Păiii vedeti pe ai nostrii să ciupeasca atia bani in colaborae cu un stat din Europa,care aproape toate ne sunt ostile.Cea mai mare prietenie este ce unită de crimă,bre !Asa ca doamna nu sperie ,ci ce a ajuns Europa ! Un munte de moralitate !
Răspunde
0 0
vlad
11 Mar 09:23
articole platite de fundatia Soros. banu-i ochiul dracului.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?