Șeful RADET, anunț de ultima oră despre FACTURA la încălzire pe care o plătesc bucureștenii la iarnă

25 Octombrie 2017

Directorul RADET, Răzvan Nițu, a precizat în exclusivitate la Realitatea TV ce se întâmplă cu prețul energiei termice plătit de bucureșteni în această iarnă.

Șeful RADET i-a asigurat pe bucureșteni că prețul gigacaloriei va rămâne nemodificat în această iarnă, mai precis 137 de lei fără TVA, preț stabil din 2011 încoace.

"Prețul agentului termic nu se modifică. Consumatorul casnic, populația nu va plăti mai mult. Prețul va fi de 137 fără TVA valoare nemodificată din 2011 până în prezent. Bucureștenii vor avea apă caldă și căldură fără probleme în această iarnă. Nu avem niciun fel de probleme", a declarat la Realitatea TV directorul Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice

Răzvan Nițu a menționat și faptul că pierderile din sistem au scăzut față de anul trecut. "Orice intoxicație publică cu privire la prețul energiei termice livrate populației nu este oportună", a mai spus directorul Regiei.

Dacă bucureștenii nu au de ce să își facă griji, situația nu este la fel de roză în alte orașe din țară. 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?