Eforie Sud ar putea avea o staţie de epurare a apei uzate, cu o investiţie de 26 milioane euro

30 Ianuarie 2009
Foto: sibiu7.com
Foto: sibiu7.com
Ministerul de Finanţe va atribui pe 27 februarie un contract pentru proiectarea şi construirea staţiei de epurare a apelor uzate din Eforie Sud, a cărui valoare este estimată la 26 milioane euro, potrivit anunţului de intenţie publicat pe sistemul electronic de achiziţii publice.

"Lucrările cuprinse în contract urmăresc proiectarea şi realizarea unei staţii cu aerare extinsă, reabilitarea construcţiilor ce urmează să fie refolosite şi execuţia unora noi", se arată în anunţ. 

Lucrările sunt estimate să dureze 24 de luni de la data adjudecării contractului, iar finanţarea este asigurată de Uniunea Europeană (UE), prin programul ISPA, şi de Guvernul României.

Realizarea de staţii de epurare a apelor uzate se numără printre obligaţiile asumate de România prin aderarea la UE.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?