Eclipsă solară ianuarie 2019: Momentul perfect să faci o schimbare!

16 Ianuarie 2019
Eclipsă solară ianuarie 2019: Momentul perfect să faci o schimbare!
Eclipsă solară ianuarie 2019: Momentul perfect să faci o schimbare!

Luna ianuarie 2019 aduce cu ea e o eclipsă de soare de care trebuie să profiți.

Are loc pe 5 ianuarie, este parțială și ia locul lunii noi în Capricorn. O eclipsă solară creează efectul unei Luni Noi, doar că are o putere mult mai mare.

Eclipsa are puterea de a-ți schimba viața complet, ducându-te mai repede în viitor. Aceste schimbări pot fi alegeri pe care le faci conștient, sau schimbări care vin din exterior, fără voia ta.

Indiferent de ceea ce se întâmplă, trebuie să știi că vei fi ghidată spre locul în care trebuia să fii încă de la bun început. Vei deveni persoana care trebuia să fii.

Amintește-ți doar că eclipsa de soare aduce schimbări la nivel intern. Începi să înțelegi începuturile unei noi călătorii în care te pregăteșți să pleci. Realizezi că a venit momentul să îți schimbi cariera sau că relația în care ești nu te mai face fericită.Pentru a începe ceva nou, trebuie să-ți iei rămas bun de la ceva vechi. Ar putea fi o stare de spirit, o relație, o legătură sau orice alt lucru.

Vei fi inspirată să creezi și vei avea energia necesară pentru a-ți atinge toate obiectivele.

Sursa: girly.ro

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
wtf
16 Jan 09:42
Deci voi pe 16 ianuarie ne spuneti ca pe 5 ianuarie are loc o eclipsa...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?