Eclipsă de soare, vineri, 13 iulie: Cum te afectează în funcţie de zodie

12 Iulie 2018
Eclipsa de soare 13 iulie 2018
Eclipsa de soare 13 iulie 2018

Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Vineri, 13 iulie, este eclipsă de soare. Iată cum te afectează în funcţie de zodie!

Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Eclipsa de soare de vineri, 13 iulie, nu este vizibilă din România.

Pe data de 13 iulie, la 5.47 dimineața, Soarele și Luna își dau întâlnire în zodia Rac, la gradul 21, în conjuncție cu Ascendentul momentului și în opoziție perfectă cu Pluton din Capricorn.

Atunci, vom fi inundați de o gamă largă de trăiri ce vor fi gestionate cu dificultate, întrucât vin din cel mai adânc izvor al subconștientului, alimentat de evenimente trecute, ce pot data chiar din copilărie. Legăturile de familie, relația cu părinții, amintirile nostalgice apar într-un moment în care Marte retrograd este în conjuncție cu Nodul Sud.

Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Este un moment propice de separare de trecut, însă numai după ce ne oferim o încheiere a evenimentelor mai puțin plăcute.De menționat că o eclipsă de lună va avea loc pe 27 iulie. În acest context, amintim mesajul astrologului Daniela Simulescu.

"Atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie - cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale). Dacă ar trebui să dau o concluzie despre astrele lunii iulie: lucrurile/proiectele/relațiile noi nu prea sunt avantajate, ci mai degrabă cele reluate spre a fi rezolvate", scrie, pe rețeaua de socializare Facebook, astrologul Daniela Simulescu.

Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Eclipsa de soare de vineri, 13 iulie, este parțial vizibilă din Australia de Sud, Victoria, Tasmania, Oceanul Indian, Coasta Budd.

Fenomen astronomic rar, în curând. Evenimentul va fi cel mai lung din secolul XXI

Eclipsa de soare 13 iulie 2018. Una dintre cele mai spectaculoase eclipse de lună va avea loc în curând. Luna Plină şi eclipsa de Lună ce vor avea loc pe 27-28 iulie vor fi un fenomen aparte deoarece va fi cea mai lungă eclipsă de Lună din secolul XXI.

Astronomul Bruce McClure a afirmat că eclipsa de Lună va dura o oră şi 43 minute. Conform Tech Times, va dura aproximativ patru ore până când va trece de umbra Pământului.

Eclipsa din iulie va fi cu 40 de minute mai lungă decât Superluna albastră sângerie ce a avut loc în ianuarie 2018. McClure estimează că eclipsa totală de Lună va cuprinde eclipse parţiale ce vor începe de la 2:24 p.m. EST (21:24, ora României) până la 6:29 p.m. EST (01:29, ora României).

Eclipsa de Lună 2018 va fi vizibilă pe întregul glob şi va conţine culorile specifice ale unei „Luni sângerii”.

Această eclipsă de Lună din 2018 va avea o durată îndelungată din cauza datei în care are loc. Pe 27-28 iulie (în funcţie de locul în care te afli) are loc atât Luna Plină, cât şi apogeul lunar, când satelitul natural se va afla la cel mai îndepărtat punct de Pământ.

Astfel, aceste două fenomene ce au loc simultan provoacă o eclipsă lunară extinsă. Cea mai lungă durată a unui astfel de fenomen poate fi de o oră şi 47 de minute. Durata eclipsei totale de Lună din 27 iulie 2018 va fi de o oră şi 43 de minute. Eclipsa este vizibilă în întregime de pe teritoriul României la începutul serii de 27 iulie. Momentul maxim al eclipsei totale de Lună are loc la ora 23.22.

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?