După Tudorel Toader, potopul: 16.217 deținuti, eliberați cu recursul compensatoriu.Câţi au recidivat

6 Mai 2019

Recursul compensatoriu a intrat în vigoare în data de 19 octombrie 2017. 

De atunci şi până la 15 martie 2019 au beneficiat de lege 16.217 deținuți puși în libertate. Dintre aceștia, 1834 aveau condamnări pentru omor, 5946 pentru furt și tâlhărie, 762 pentru viol, iar 1665 pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice ori alte substanțe, precum și pentru alte infracțiuni privind circulația pe drumurile publice, scrie g4media.ro, care citează cele mai recente statistici ale Ministerului Justiției.

Citiţi şi:

Tudorel Toader, explicații despre recursul compensatoriu. "Din seria arta manipulării"

În aceeași perioadă, din totalul persoanelor eliberate, 968 au fost arestate din nou, ceea ce reprezintă un procent de recidivă de 5,96%, după cum arată răspunsul oficial semnat chiar de Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) i-a reproșat lui Toader că a fost complice la adoptarea legii, iar distanțarea sa de efectele ei, de acum, nu este credibilă.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
veorica
08 May 12:57
tuderica este doar unul dintre zecile de mii de slugoi care isi batut joc viata, caracterul, onoarea si demnitatea lor doar pentru a face pe plac unor infractori si a primi de pomana un salariu sau o pensie ilegala si nemeritata ...
Răspunde
0 0
Ohm
06 May 19:57
Tudorică Tudorele să te văd după zăbrele .
Răspunde
0 0
Onoriu Trifan
06 May 16:28
Ce n-a înțeles Toader este că infractorii nu pot trai ca la hotel de lux cu un nivel de trai mai mare ca al cetățenilor plătitori de taxe si impozite. Mai ales că sentințele juridice sunt extrem de blânde în comparație cu atrocitățile comise de infractori.
Răspunde
0 0
Roman
06 May 15:44
Tudorel Toader este complice cu infractorii pe care i-a eliberat si cu care s-a 'înteles' să comită noi infractiuni contra cetătenilor pașnici.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?